FOTOSHOOT

sportieve fotoshoot tessa

Tessa wilde graag een sportieve fotoshoot. Toen we aan het zoeken waren naar een geschikte locatie voor deze fotoshoot, kwam de Hoorneboegse Heide naar voren. Een locatie zowel dicht bij het werk van Tessa als mijn huis. Ideaal!

Tot op de dag zelf was het spannend wat het weer ging doen. Zou het zonnig zijn of toch regenen? De weersvoorspelling veranderde bijna elk uur en weerapps gaven allemaal iets anders aan. Gelukkig hadden we geluk en het bleef de gehele shoot droog. De zon ging zelfs flink schijnen (dat was weer iets minder, maar goed šŸ˜‰ ).

Ik was nog nooit eerder op de Hoorneboegse Heide geweest dus ging een uurtje voordat we hadden afgesproken alvast de omgeving verkennen. Ik was meteen onder de indruk. Wat een prachtige plek! De heide was heel divers, waardoor het een ideale fotoshoot plek was. Sindsdien ben ik meerdere keren naar de heide teruggekeerd om nog meer foto’s te maken.

Tijdens de fotoshoot liepen Tessa en ik gezellig pratend een stuk over de heide. Op alle leuke plekjes die we tegenkwamen, namen we foto’s. Tessa kwam zelf ook met leuke ideeĆ«n voor foto’s, waardoor de foto’s uiteindelijk een leuk en divers geheel creĆ«erden.

Portretfotografie; sportieve fotoshoot Annemarie ten Kate