CONCERTFOTOGRAFIE

Duyck in het fort!

In het weekend van 28 t/m 30 augustus organiseerde Poppodium Duycker in samenwerking met Fort van Hoofddorp en Vis aan de Linie het minifestival Duyck in het Fort. In verband met de slechte weersvoorspelling werd het grootste deel van dit festival helaas afgelast. Een flinke domper als je bedenkt dat het de laatste weken zo ontzettend mooi weer was. Desalniettemin ging de singer-songwriters avond op 28 augustus wel door en daar was ik bij!

Het festival vond plaats op het fort naast het centrum van Hoofddorp. Het was toch wel een van de meest bijzondere plekken waar ik tot nu toe gefotografeerd heb.

Gedurende de dag trokken er nog flinke regen- en onweersbuien over het land, maar volgens Buienradar zou het ’s avonds droog zijn. Dat bleek uiteindelijk niet helemaal te kloppen, maar de zware regenbui die nog over zou komen trok gelukkig langs ons. Met het geflits en gedonder van langstrekkende buien op de achtergrond ging de avond van start. De muziek werd verzorgd door KY, Kevin Stunnenberg en Tim Akkerman. Het publiek had vaste zitplaatsen die netjes 1.5 meter bij elkaar vandaan stonden. Het publiek kon zowel op het pleintje voor het podium zitten als op de wal rondom het fort.

Ondanks het tegenvallende weer, was het een erg gezellige en bijzondere avond. Dit smaakte zeker naar meer!

Duyck in het fort