Reportage

60 jaar AV De spartaan

Mijn atletiekvereniging bestaat dit jaar 60 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden! Op zaterdag 9 oktober was het tijd voor het jubileumfeest. Het was een dag vol activiteiten voor de pupillen t/m de recreanten. Overdag was ik aanwezig om dit allemaal vast te leggen.

’s Ochtends waren er in het Keukenhofbos allerlei activiteiten voor de pupillen. Met het ochtendzonnetje en een vleugje mist was het een prachtige setting om te sporten (en te fotograferen ;))

Midden op de dag was er een ‘officieel moment’ waarin ere leden in het zonnetje werden gezet, de vrijwilligersprijzen werden uitgereikt én de tijdcapsule werd opgegraven.⁠ 
De tijdcapsule bevat brieven die we 10 jaar geleden – tijdens het 50 jaar jubileum kamp, aan onze oudere ik hebben geschreven. Ook ik heb als 13-jarig meisje een brief geschreven. Ontzettend leuk om terug te lezen! Zo vroeg ik me destijds af of ik nu nog steeds op atletiek zou zitten (jazeker!), wist ik zeker dat ik sportleraar zou worden (hier ben ik later op terug gekomen en ik koos voor de studie Bewegingswetenschappen) en vroeg ik me af of we al oplossingen hadden tegen de milieuproblemen (tja…).⁠

Na het officiële moment volgde de opening van de kinderspeeltuin naast de baan.

Alle (downloadbare) foto’s die ik gemaakt heb, vind je hier.

60jaarDeSpartaan AnnemarietenKate 2352