HET VERHAAL ACHTER DE FOTO

Op de cover van Sportgericht

In juli plaatste ik een oproep op LinkedIn in de hoop een baan te vinden die aansluit bij mijn studie Bewegingswetenschappen. De oproep heeft (tot nu toe) helaas geen baan opgeleverd, maar wel een gave fotografie opdracht!

Hanno van der Loo, de redacteur van SPORTgericht, mailde me met de vraag of ik dat weekend foto’s kon maken bij een beachvolleyball tournooi. Dat wilde ik wel! Toen ik met Hanno belde om alles te bespreken, vertelde hij dat hij graag een mooie actiefoto wilde hebben van zijn zoon voor op het augustus-nummer van SPORTgericht. Ik voelde me ontzettend vereerd om dat te mogen doen. Het zou voor het eerst zijn dat mijn foto op een cover zou komen te staan. Dat SPORTgericht het vakblad is voor het vakgebied waarin ik ben opgeleid, maakte het alleen maar leuker!

Die zondag stond ik op het beachvolleyballveld. In de dagen ervoor had ik uitgezocht hoe beachvollyball precies in zijn werk gaat, want eerlijk gezegd wist ik daar niet zo veel van. Desalniettemin was het fotograferen erg leuk om te doen. Ik ben dan stiekem ook best trots op het resultaat!

Hanno, bedankt voor deze opdracht. En Sam, bedankt voor je prachtige serveer-stijl 🙂

Cover Sport Gericht